RVS Afvoergoten
Maatwerk uit eigen fabriek

RVS paneelbescherming en aanrijdbeveiliging

aanrijdbeveiliging STP H

RVS Aanrijdbeveiliging STP-H

Deze vloerplint, gemaakt van hoogwaardig roestvast staal, is ontworpen om in de grond te worden ingebed en vervolgens met beton te worden gevuld. Dit zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid.

De plint kan op maat worden gemaakt, met verschillende hoogtes beschikbaar om aan specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen. Een belangrijk kenmerk van deze roestvaststalen vloerplint is dat hij voldoet aan strenge hygiëne-eisen, wat het bijzonder geschikt maakt voor toepassingen in omgevingen waar netheid en sanitaire normen van cruciaal belang zijn, zoals in ziekenhuizen, keukens, laboratoria en voedselverwerkingsfaciliteiten.

Bovendien biedt het materiaal van de plint een strak en modern uiterlijk, terwijl het ook bestand is tegen corrosie en gemakkelijk schoon te maken is.

aanrijdbeveiliging STP O

RVS Aanrijdbeveiliging STP-O

De standaard roestvrijstalen vloerplint is ontworpen om ingebed te worden in de vloer en vervolgens gevuld te worden met beton. Dit zorgt niet alleen voor stabiliteit maar ook voor een naadloze integratie met de vloer. Na het vullen met beton, dient de plint afgewerkt te worden met hetzelfde vloermateriaal dat in de rest van de ruimte wordt gebruikt, om zo een uniform en net uiterlijk te creëren.

Een van de voordelen van het gebruik van roestvrij staal voor vloerplinten is de duurzaamheid en weerstand tegen corrosie, wat de levensduur van de plint verlengt. Bovendien kan de plint in verschillende hoogtes worden geproduceerd, afhankelijk van de specifieke behoeften en vereisten van het project.

Een cruciaal aspect van deze roestvrijstalen vloerplint is dat het voldoet aan hygiënische standaarden. Dit maakt het bijzonder geschikt voor ruimtes waar hygiëne van het grootste belang is, zoals medische faciliteiten, industriële keukens, laboratoria, en voedselverwerkingsinstallaties. Het gladde oppervlak van roestvrij staal is ook eenvoudig te reinigen en te onderhouden, wat bijdraagt aan de algemene hygiëne van de ruimte.

aanrijdbeveiliging STP R

RVS Aanrijdbeveiliging STP-R

De halfronde roestvrijstalen vloerplint is speciaal ontworpen om een esthetische en functionele randafwerking te bieden, terwijl het ook bijdraagt aan de structurele integriteit van de vloer. Het unieke halfronde ontwerp biedt een stijlvolle afwerking en is ideaal voor ruimtes die een strakke en moderne uitstraling vereisen.

Deze plint is gemaakt om in de vloer te worden ingebed en vervolgens met beton te worden gevuld. Het vullen met beton zorgt voor extra stabiliteit en stevigheid, en het halfronde ontwerp helpt bij het voorkomen van vuilophoping, wat het schoonmaken vergemakkelijkt.

Een belangrijk voordeel van het gebruik van roestvrij staal is de duurzaamheid en corrosiebestendigheid, wat betekent dat de plint lang meegaat zonder tekenen van slijtage of roest. Dit is met name voordelig in vochtige of natte ruimtes.

De halfronde roestvrijstalen vloerplint kan in verschillende hoogtes worden geproduceerd, afhankelijk van de behoeften van het specifieke project. Dit maakt het veelzijdig en aanpasbaar aan een breed scala aan toepassingen.

Daarnaast voldoet deze plint aan hygiënische vereisten. Het oppervlak van roestvrij staal is gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren, wat essentieel is in omgevingen waar hygiëne van cruciaal belang is, zoals ziekenhuizen, keukens, laboratoria en voedselproductiefaciliteiten. Het eenvoudige onderhoud en de hygiënische eigenschappen van de plint dragen bij aan het creëren van een schone en veilige omgeving.

aanrijdbeveiliging STP V

RVS Aanrijdbeveiliging STP-V

De afgesloten platte roestvrijstalen vloerplint met een onderaan ingekeepte radius voor de toepassing van kunststof materiaal, is een doordachte en robuuste oplossing voor vloerranden die niet alleen esthetiek maar ook functionaliteit en hygiëne vereisen.

De specifieke ontwerpkenmerk van deze plint is de ingekeepte radius aan de onderkant, die het mogelijk maakt om naadloos aan te sluiten op vloeren die met kunststof materialen zijn afgewerkt. Dit zorgt voor een strakke en schone overgang tussen de vloer en de wand, wat bijdraagt aan een professioneel en hoogwaardig uiterlijk.

Bovendien wordt deze roestvrijstalen plint tijdens de installatie met beton gevuld. Het vullen met beton draagt bij aan de structurele stabiliteit van de plint, waardoor deze bestand is tegen dagelijkse slijtage, zelfs in omgevingen met veel verkeer. De afgesloten, platte vorm van de plint voorkomt ook de ophoping van vuil en puin, waardoor de schoonmaak en het onderhoud eenvoudiger worden.

Een ander belangrijk aspect is dat deze plint in verschillende hoogtes kan worden vervaardigd, afhankelijk van de specificaties en vereisten van het project. Dit biedt een grote mate van flexibiliteit en maakt de plint geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Wat hygiëne betreft, voldoet deze roestvrijstalen plint aan hoge standaarden. Het gladde oppervlak van roestvrij staal is niet alleen duurzaam, maar ook eenvoudig te reinigen en desinfecteren. Dit maakt het ideaal voor ruimtes waar hygiëne van essentieel belang is, zoals in ziekenhuizen, horecakeukens, voedselverwerkingsfaciliteiten, en laboratoria.

Samenvattend is deze ingekeepte roestvrijstalen vloerplint een uiterst functionele, duurzame en hygiënische oplossing die esthetiek en praktische toepasbaarheid combineert.