RVS Afvoergoten
Maatwerk uit eigen fabriek

RVS Afvoergoten BV:
Specialist in hoogwaardige RVS Afscheiders van ons eigen merk FENICROM

In de hedendaagse industrie en bedrijfsvoering is het essentieel om te zorgen voor effectieve en duurzame oplossingen voor afvalbeheer en -verwerking. Fenicrom is een bedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige roestvrijstalen afscheiders die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Met een uitgebreid assortiment dat speciaal is ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen, staat Fenicrom bekend om zijn expertise en betrouwbaarheid.

  • Olieafscheiders: De olieafscheiders van Fenicrom zijn cruciaal voor locaties waar olie en water gescheiden moeten worden, zoals garages, parkeerplaatsen, en industriële installaties. Deze afscheiders helpen bij het verwijderen van olie uit afvalwater, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd en wordt voldaan aan de milieuwetgeving.

  • Vetvangers: Vetvangers zijn essentieel in de horeca en voedingsindustrie. Ze scheiden en verzamelen vetten en oliën uit het afvalwater, wat helpt om verstoppingen van het rioleringssysteem te voorkomen en bijdraagt aan een verantwoorde afvalverwerking.

  • Brandstofafscheiders: Deze worden vaak gebruikt in omgevingen waar brandstoffen worden gehanteerd, zoals tankstations en voertuigwerkplaatsen. Ze helpen bij het scheiden en opvangen van brandstofresten uit afvalwater, waardoor de kans op vervuiling en brandgevaar wordt verkleind.

  • Afvalscheiders: Afvalscheiders zijn ontworpen om vaste stoffen en deeltjes uit afvalwaterstromen te scheiden. Dit is vooral nuttig in industriële processen waar verschillende soorten afval worden geproduceerd en een efficiënte scheiding noodzakelijk is voor de verwerking en verwijdering ervan.

  • Slibverzamelaars: Deze apparaten worden gebruikt om slib en vaste stoffen te verzamelen uit afvalwater. Slibverzamelaars zijn essentieel in waterzuiveringsprocessen en dragen bij aan de vermindering van milieuverontreiniging.

Fenicrom staat garant voor de kwaliteit en duurzaamheid van haar producten. Door te kiezen voor de roestvrijstalen afscheiders van Fenicrom, kiest u voor een verantwoorde en efficiënte oplossing voor uw afvalbeheer- en verwerkingsbehoeften.

vuilafscheider