Offerte aanvragen Direct contact

RVS Afwateringstechniek begint bij RVS Afvoergoten BV

RVS Afvoergoten BV levert hoogwaardig maatwerk in RVS afwateringstechnieken van ons merk Fenicrom®. Onze RVS producten worden in eigen fabriek vervaardigd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Al onze producten worden ondergedompeld in een speciaal bad en onder hoge druk met koud water gereinigd. Hierdoor wordt het staal van alle verontreiniging en residuen ontdaan en ontstaat er een sterke uniforme chroom oxide laag. Met als resultaat een schoon en tegen corrosie beschermd kwaliteitsproduct. Wij voeren een compleet programma voor alle afwateringstechnieken.

Het Fenicrom® programma omvat o.a.

  • RVS modulaire vloergoten
  • RVS afvoerputten
  • RVS modulaire sleufgoten
  • RVS vetscheiders
  • RVS vloerputten
  • RVS roosters
  • RVS stootplinten
  • RVS aanrijdbeveiliging.

Voor specifieke wensen is maatwerk mogelijk. Wij adviseren u graag voor een goede toepassing van afwatering binnen elk project en zijn u bij alle ontwikkelingsfases van uw industriële afwateringssystemen, van ontwerp tot plaatsing graag van dienst. Voor de plaatsing van goten, wandbescherming en aanrijdbeveiliging zetten wij ons gespecialiseerde installatie team in.

Toepasbaarheid

RVS afvoergoten BV produceert en levert hoogwaardige RVS producten van het merk Fenicrom® voor toepassingen in de voedings- en genotmiddelen industrie, brouwerijen, zwembaden, catering, horeca, hotellerie, industriële keukens.Tevens voor toepassingen in de utiliteitsbouw, chemische en farmaceutische industrie. Fenicrom levert maatwerk uit eigen fabriek, standaard maten zijn op voorraad zodat levertijd kort is.

Goed behandelde RVS producten zijn gemakkelijk te reinigen, staan borg voor hygiëne en gaan het ontstaan van bacteriën tegen. Vraag ook naar ons Fenicrom® doorspoelsysteem voor een eenvoudige reiniging van uw goten.

Fenicrom® producten zijn volledig vervaardigd uit 18/8Cr/Ni (kwaliteit: AISI 304 of 316). Alle producten variëren van licht tot zwaar industrieel gebruik. Standaard voorzien van hulpmiddelen ten behoeve van eenvoudige montage en afstellen.

Onze producten worden vervaardigd volgens normen en richtlijnen van:

TÜV, ISO:9001-2015 , NEN-EN 1253, NEN-EN 1433, NEN-EN 124 en NEN-EN 1825